Color Expert


Noul Concept POS pentru Benzile de Mascare de la COLOR EXPERT

COLOR EXPERT şi-a extins scopul propriei producţii odată cu începerea conversiei benzilor de mascare. Astfel, COLOR EXPERT îşi permite să se concentreze asupra cerinţelor POS atunci când dezvoltă noul concept de benzi pentru mascare.

Noua prezentare a benzii pentru mascare se concentrează pe benzile cu un grad ridicat de lipire, relevante pentru zugrav, precum şi pe utilizarea optimă a spaţiului, luând în considerare orientarea clientului. În acest caz, „orientarea clientului” nu se referă doar la ambalaje atractive, cu ilustraţii, specifice pentru DIY, cu indicaţii despre modul de aplicare şi perioada de utilizare, ci şi la faptul că acestea sunt prezentate în mod sistematic şi în funcţie de domeniul lor de aplicare. Conceptul este sprijinit de panouri superioare intermediare care, împreună cu ambalajul unic al produsului, constituie ghidul consumatorului. Astfel, este întărită încrederea de cumpărare şi este redus aplelul la sfaturi în magazin. Mai mult, conceptul oferă caracteristici atractive de preţ pentru utilizatorul final. Ambalarea este adaptată la cifrele actuale de vânzări, de exemplu, doar 4 role pentru benzile speciale asigură o calitate optimă şi constantă a rolelor, şi astfel, un grad mare de satisfacţie din partea clientului.

Noul concept pentru benzile de mascare de la COLOR EXPERT înglobează volumul de vânzări a 90% din benzile expuse într-un modul de 1 metru, asigurându-se astfel o productivitate ridicată. La cerere, gama poate fi suplimentată cu produse care se adresează în special utilizatorului final profesional.

Înapoi