Color Expert


Performanţă de succes la Practical World /DIY 2006


În 2006, la expozitia Practical World / DIY, COLOR EXPERT a avut un succes rasunator. Un studiu efectuat de revista comerciala „Bau- & Heimwerkermarkt” asupra a 3491 de exponanti din 58 de ţări a atribuit locul 3 pentru COLOR EXPERT, la secţiunea „prezentare, orientarea clienţilor, design de stand”. Dorim să profităm de aceasta ocazie pentru a le mulţumi tuturor vizitatorilor care ne-au votat!

Cu produsele COLOR EXPERT puteţi obţine „cele mai bune rezultate”, iar la categoria „vopsele” puteţi obţine un plus de profit – acestea au fost conceptele pe care le-am expus vizitatorilor standului COLOR EXPERT. Suporturile pentru pensule, role şi alte unelte pentru vopsit sunt prevăzute cu un sistem de coduri de culori – un adevărat ghid pentru consumatori, ceea ce reduce considerabil timpul aferent sfaturilor şi explicaţiilor. Aceste concepte au mai multe avantaje: claritate, transparenţă şi securitate în procesul de luare a deciziilor, auto-servire şi independenţă faţă de personalul angajat. Suporturile destinate uneltelor pentru vopsit pot fi uşor ajustate zonelor de vânzare disponibile.

Ca şi noutate, COLOR EXPERT a introdus noua linie de produse suport pentru o gamă largă de materiale (lacuri pe bază de apă, lacuri pe bază de solvenţi, baiţuri/protecţia lemnului şi vopsele în dispersie, pe bază de latex şi pentru faţade), produse marcate cu bine cunoscutul şi premiatul sistem de coduri de culori COLOR EXPERT.

Înapoi